INTRO-MODELO-160Model Casa Passiva ECO160

Característiques

Superfície de l’habitatge: 126 m2
Número d’habitacions : 4 habitacions
Preu: a partir de 1100€/m2

El model ECO160 és una casa passiva de forma cúbica de 4 habitacions en dues plantes, adaptada a una parcel·la amb desnivell.

El model de casa passiva ECO160 està dissenyat en un estil modern en dues plantes, amb una zona de dia i una habitació comodí i una zona de nit, distribuïdes en tres dormitoris i dos banys, un d’ells tipus suite. Distribució ideal per a una parcel·la tipus rectangular amb desnivell per a una parcel·la a partir dels 450m2.

Superfícies
Superfícies
Superfícies interiors
Superfície construïda: 126,00 Cuina-sala-menjador: 38,95
Rebedor: 4,46
Estudi: 10,40
Bany: 4,70
Habitació 1: 8,12
Habitació 2: 9,15
Habitació 3: 9,17
Bany: 3,63
Habitació suite: 16,16
Bany suite: 4,96

 

Plànols

Memòria de qualitats
Envolupant tèrmica: estructura, tancaments, forjats i coberta

Sistema estructural intel·ligent amb envolupant tèrmica EcoHouses SP-1, amb una transmitància tèrmica de 0.24 W/m2ºK.,  gruix exterior de 28 cm i parets interiors de 10/15 cm. Protecció al foc PF-30.

Acabat coberta inclinada amb teules i façana exterior tipus doble pell amb revestiments d’arrebossat estructurat en color. Aïllament acústic en façanes i parets interiors distribució habitatge. Tancaments exteriors en fusta laminada de doble junta i càmera d’aire. Porta d’entrada de fusta amb tancament de seguretat.

Interiors

Revestiments interiors amb placa de guix laminat acabat amb pintura tipus ecològic. Paviment de l’habitatge i revestiment de les parets dels banys amb gres. Portes de pas de fusta normalitzada tipus bloc.

Instal·lacions

Xarxa interior de sanejament, aigua sanitària i ACS, sanitaris de porcellana blanca i aixetes tipus monocomandament.  Xarxa d’instal·lacions segons normativa de telecomunicacions i elèctrica. Sistema de renovació i ventilació d’aire en doble fluxe.

L’oferta no inclou:

  • Cimentació de l’habitatge i sostre sanitari amb un valor estimatiu de 12.000 € (valor variable segons la tipologia del sòl i la topografia de la parcel·la). És possible la realització de garatge en planta soterrada amb accés directe a l’habitatge.
  • Sistema de calefacció (a dimensionar segons la situació geogràfica de l’habitatge).
  • El mobiliari de cuina, exteriors, accessos, piscina i conexions de infraestructures exteriors.
  • Projectes tècnics ni llicències.

La previsió del temps necessari per a l’execució de l’obra és de 6 mesos

* El preu no inclou IVA ( 10%).

L’empresa es reserva el dret a canviar qualsevol element d’acabat i substituir-ho per un altre d’igual qualitat. Així mateix, es reserva el dret a fer els canvis o modificacions oportunes per motius tècnics o administratius.

 

Renders

Contacto

Si desitja que estudiem el seu projecte, si us plau, empleni el següent formulari de contacte. Moltes gràcies.

*Nom i cognoms

*E-mail de contacte

*Telèfon de contacte

*PoblaciÓ

*Província

*Disposa de parcel·la?
No

En cas afirmatiu, indiqui la superfície (m2)

*Superfície de vivenda (m2)

*Nº de dormitoris

*Nº de plantes de la vivenda

*Desitja garatge?
No

Comentaris

Els camps marcats amb * són obligatoris

Ecohouses.es informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni mitjançant aquest formulari seran tractades per ECOHOUSES CONSTRUCCIONS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat és la recolida i tractament de les dades personals és la gestió de la seva consulta. Legitimació: Consentiment de l'usuari. Com usuari o interessat l'informem que les dades que ens faciliti seran ubicades en els servidors de Serveis Web (proveïdor de hosting de www.ecohouses.es) dins la UE (veure la política de privacitat de Serveis Web a https://www.swhosting.com/es/legal). El fet de no introduir les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no poguem atendre la seva petició. Podrà exercir els seus drets d'accès, rectificació, limitació i supressió de les seves dades a info@ecohouses.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar la informació adicional i detallada sobre la protecció de dades a www.ecohouses.es/legal, així como consultar la nostra política de privacitat.