INTRO-MODELO-180AModel Casa Passiva ECO180A

Característiques

Superfície de l’habitatge: 180 m2
Número de habitacions : 4 habitacions
Preu: a partir de 1100€/m2

El model Eco180A d’EcoHouses és una casa passiva cúbica en dos mòduls de 4 habitacions totalment oberta a l’exterior.

El model de casa passiva Eco180A d’EcoHouses està dissenyat en un estil modern i cúbic de 4 habitacions. La casa està configurada en forma de L, amb dos mòduls que conformen la zona de dia i la de nit.

Distribució ideal per a una parcel·la de tipus rectangular de composició plana a partir de 550m2.

Superfícies
Superfícies
Superfícies interiors Dimensions exteriors
Superfície construïda: 155m2 Sala-menjador: 35,80 Llargada: 16,10m
Garatge: 25,00m2
Cuina: 9,90 Amplada: 15,90m
Rebedor: 14,70 Alçada: 3,00m
Bany 1: 4,70
Habitació 1: 10,15
Habitació 2: 10,15
Habitació suite 1: 10,35
Bany suite 1: 4,70
Habitació suite 2 : 19,30
Bany suite 2: 8,65

 

Plànols

Memòria de qualitats
Envolupant tèrmica: estructura, tancaments, forjats i coberta

Sistema estructural intel·ligent amb envolupant tèrmica EcoHouses SP-1, amb una transmitància tèrmica de 0.24 W/m2ºK.,  gruix exterior de 28 cm i parets interiors de 10/15 cm. Protecció al foc PF-30.

Acabat coberta inclinada amb teules i façana exterior tipus doble pell amb revestiments d’arrebossat estructurat en color. Aïllament acústic en façanes i parets interiors distribució habitatge. Tancaments exteriors en fusta laminada de doble junta i càmera d’aire. Porta d’entrada de fusta amb tancament de seguretat.

Interiors

Revestiments interiors amb placa de guix laminat acabat amb pintura tipus ecològic. Paviment de l’habitatge i revestiment de les parets dels banys amb gres. Portes de pas de fusta normalitzada tipus bloc.

Instal·lacions

Xarxa interior de sanejament, aigua sanitària i ACS, sanitaris de porcellana blanca i aixetes tipus monocomandament.  Xarxa d’instal·lacions segons normativa de telecomunicacions i elèctrica. Sistema de renovació i ventilació d’aire en doble flux.

L’oferta no inclou:

  • Cimentació de l’habitatge i sostre sanitari amb un valor estimatiu de 25.000 € (valor variable segons la tipologia del sòl i la topografia de la parcel·la). És possible la realització de garatge en planta soterrada amb accés directe a l’habitatge.
  • Sistema de calefacció (a dimensionar segons la situació geogràfica de l’habitatge).
  • El mobiliari de cuina, exteriors, accessos, piscina i connexions de infraestructures exteriors.
  • Projectes tècnics ni llicències.

La previsió del temps necessari per a l’execució de l’obra és de 6 mesos

* El preu no inclou IVA ( 10%).

L’empresa es reserva el dret a canviar qualsevol element d’acabat i substituir-ho per un altre d’igual qualitat. Així mateix, es reserva el dret a fer els canivs o modificacions oportunes per motius tècnics o administratius.

 

 

Renders

Contacte

Si desitja que estudiem el seu projecte, si us plau, empleni el següent formulari de contacte. Moltes gràcies.

*Nom i cognoms

*E-mail de contacte

*Telèfon de contacte

*PoblaciÓ

*Província

*Disposa de parcel·la?
No

En cas afirmatiu, indiqui la superfície (m2)

*Superfície de vivenda (m2)

*Nº de dormitoris

*Nº de plantes de la vivenda

*Desitja garatge?
No

Comentaris

Els camps marcats amb * són obligatoris

Ecohouses.es informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni mitjançant aquest formulari seran tractades per ECOHOUSES CONSTRUCCIONS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat és la recolida i tractament de les dades personals és la gestió de la seva consulta. Legitimació: Consentiment de l'usuari. Com usuari o interessat l'informem que les dades que ens faciliti seran ubicades en els servidors de Serveis Web (proveïdor de hosting de www.ecohouses.es) dins la UE (veure la política de privacitat de Serveis Web a https://www.swhosting.com/es/legal). El fet de no introduir les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no poguem atendre la seva petició. Podrà exercir els seus drets d'accès, rectificació, limitació i supressió de les seves dades a info@ecohouses.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar la informació adicional i detallada sobre la protecció de dades a www.ecohouses.es/legal, així como consultar la nostra política de privacitat.