INTRO-MODELO-325 Model Casas Passiva ECO325

Característiques

Superfície de l’habitatge: 325 m2
Número de habitacions : 3 habitacions
Preu: a partir de 1100€/m2

 

 


Una casa passiva de disseny amb grans apertures a l’exterior i terrasses configurada en tres plantes adaptades a una parcel·la amb un gran desnivell.

Planta baixa destinada a la zona de dia; una gran sala, menjador independent, cuina, bany i rebost amb una gran terrassa.

Planta primera destinada a la zona de nit amb tres habitacions dobles totalment exteriors tipus suite amb vestidor i bany.

Planta segona consistent en una zona d’accès amb una sala polivalent per a gimnàs, estudi o per una habitació extra.

La vivenda està comunicada interiorment per un ascensor adaptat per habitatges unifamiliars.

Distribució ideal per a una parcel·la rectangular amb un gran desnivell a partir de 600m2.

Superfícies
Superfícies
Superfícies interiors Dimensions exteriors
Superfície construïda de l’habitatge: 275,00m2 Gimnàs: 18,40m2 Llargada: 16,20m
Superfície construïda de porxos: 38,00m2 Rebedor: 3,00m2 Amplada: 7,20m
Superfície construïda de garatge: 12,00m2 Habitació suite 1: 23,20m2 Alçada: 9,00m
Bany suite 1: 7,65m2
Habitació suite 2: 13,85m2
Bany suite 2: 4,40m2
Distribuïdor: 5,40m2
Habitació suite 3: 18,65m2
Banu suite 3: 7,40m2
Sala estar: 36,10m2
Menjador: 25,45m2
Bany:  2,65m2
Cuina: 19,25m2
Rebost: 10,25m2

 

Plànols

Memòria de qualitats
Envolupant tèrmica: estructura, tancaments, forjats i coberta

Sistema estructural intel·ligent amb envolupant tèrmica EcoHouses SP-1, amb una transmitància tèrmica de 0.24 W/m2ºK.,  gruix exterior de 28 cms i parets interiors de 10/15 cms. Protecció al foc PF-30.

Acabat coberta inclinada amb teules i façana exterior tipus doble pell amb revestiments d’arrebossat estructurat en color. Aïllament acústic en façanes i parets interiors distribució habitatge. Tancaments exteriors en fusta laminada de doble junta i càmera d’aire. Porta d’entrada de fusta amb tancament de seguretat.

Interiors

Revestiments interiors amb placa de guix laminat acabat amb pintura tipus ecològic. Paviment de l’habitatge i revestiment de les parets dels banys amb gres. Portes de pas de fusta normalitzada tipus bloc.

Instal·lacions

Xarxa interior de sanejament, aigua sanitària i ACS, sanitaris de porcellana blanca i aixetes tipus monocomandament.  Xarxa d’instal·lacions segons normativa de telecomunicacions i elèctrica. Sistema de renovació i ventilació d’aire en doble flux.

L’oferta no inclou:

  • Cimentació de l’habitatge i sostre sanitari amb un valor estimatiu de 12.000 € (valor variable segons la tipologia del sòl i la topografia de la parcel·la). És possible la realització de garatge en planta soterrada amb accés directe a l’habitatge.
  • Sistema de calefacció (a dimensionar segons la situació geogràfica de l’habitatge).
  • El mobiliari de cuina, exteriors, accessos, piscina i connexions de infraestructures exteriors.
  • Projectes tècnics ni llicències.

La previsió del temps necessari per a l’execució de l’obra és de 6 mesos

* El preu no inclou IVA ( 10%).

L’empresa es reserva el dret a canviar qualsevol element d’acabat i substituir-ho per un altre d’igual qualitat. Així mateix, es reserva el dret a fer els canvis o modificacions oportunes per motius tècnics o administratius.   

Renders

Contacte

Si desitja que estudiem el seu projecte, si us plau, empleni el següent formulari de contacte. Moltes gràcies.

*Nom i cognoms

*E-mail de contacte

*Telèfon de contacte

*PoblaciÓ

*Província

*Disposa de parcel·la?
No

En cas afirmatiu, indiqui la superfície (m2)

*Superfície de vivenda (m2)

*Nº de dormitoris

*Nº de plantes de la vivenda

*Desitja garatge?
No

Comentaris

Els camps marcats amb * són obligatoris

Ecohouses.es informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni mitjançant aquest formulari seran tractades per ECOHOUSES CONSTRUCCIONS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat és la recolida i tractament de les dades personals és la gestió de la seva consulta. Legitimació: Consentiment de l'usuari. Com usuari o interessat l'informem que les dades que ens faciliti seran ubicades en els servidors de Serveis Web (proveïdor de hosting de www.ecohouses.es) dins la UE (veure la política de privacitat de Serveis Web a https://www.swhosting.com/es/legal). El fet de no introduir les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no poguem atendre la seva petició. Podrà exercir els seus drets d'accès, rectificació, limitació i supressió de les seves dades a info@ecohouses.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar la informació adicional i detallada sobre la protecció de dades a www.ecohouses.es/legal, així como consultar la nostra política de privacitat.