Constructor de cases passives, ecològiques i eficients a Girona i la Costa Brava

Construim la seva casa passiva amb totes les garanties


El nostre equip de construcció està especialitzat en les noves tecnologies i sistemes que s'apliquen en la construcció de cases passives o de consum casi nul a Girona - Empordà - Costa Brava.

La planificació i organització de l'execució de l'obra son els nostres punts forts per poder garantir la qualitat i els terminis d'entrega.

Gestionem la part administrativa del seu projecte

MÉS INFORMACIÓ

Habitatge i natura

Habitatge i natura

El nostre sistema de construcció constitueix un gran pas cap a una edificació més sostenible i responsable amb el nostre entorn, disminuint les emissions de CO2 a l'atmosfera.

Saber més

Construcció ecològica

Construcció ecològica

El sistema constructiu EcoHouses és un procés de construcció responsable amb el medi ambient, que disminueix les emissions de CO2 i aporta un immillorable confort tèrmic interior.

Saber més

Casas passives / Passivhaus

Casas passives / Passivhaus

La casa passiva és el resultat de l'aplicació d'uns conceptes específics a la construcció d'habitatges per aconseguir un habitatge amb una demanda energètica mínima i un confort tèrmic màxim.

Saber més

Materials ecològics

Materials ecològics

Els materials que fem servir a la construcció de les nostres cases són naturals i tots disposen d'una certificació de fabricació ECO. Per gaudir d'un habitatge saludable.

Saber més