La construcción de casas ecológicas ayuda crear ambientes estables e higrométricamente equilibrados.

La construcció de cases ecològiques ajuda a crear ambients estables i higromètricament equilibrats.

Segons informes de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’ús de materials de construcció saludables és fonamental per obtenir un hàbitat més sa. Per això, els materials que fem servir a la construcció de les nostres EcoHouses són naturals, renunciant als materials d’origen químic; les pintures que fem servir tenen aglutinants de tipus mineral sense dissolvents, plastificants ni conservants químics i els lasurs utilitzats pel tractament de la fusta tenen olis i resines naturals amb un gran poder de penetració i durabilitat.

Els nostres revestiments interiors estan realitzats amb plaques de guix laminat amb segell ecològic. Els paviments interiors són de gres ceràmic i també disposen del seu corresponent certificació de fabricació eco, mentre que els paviments de parquet disposen d’un baix contingut en formaldehids.

Per gaudir d’una casa saludable, seguim estrictes criteris de bioconstrucció. La bioconstrucció tracta de relacionar d’una manera harmònica les aplicacions tecnològiques, els aspectes funcionals i estètics i la vinculació amb l’entorn natural o urbà de l’habitatge amb l’objectiu de aconseguir hàbitats que donin resposta a les necessitats humanes en condicions saludables, sostenibles i integradores.

Materials de km zero

Importat del món de l’alimentació, l’arquitectura de km0 és un concepte que hem aplicat als nostres projectes sempre dins les possibilitats que ofereixen el mercat i les condicions econòmiques. Aquest tipus d’arquitectura intenta resoldre les necessitats materials en l’industria, la fabricació o l’artesania local com a primera opció.

Treballar amb materials de km0 permet estalviar en costos de transport i  disminueix la nostra empremta ecològica, ja que redueix la quantitat de combustible necessari per traslladar els materials a l’obra. Amb l’ús d’aquests materials, fomentem el desenvolupament local i aprofitem les tècniques i materials autòctons que millor s’adapten al terreny en el que es desenvolupa l’obra, afavorint i individualitzant cada un dels nostres projectes