INTRO-MODELO-160Model Casa Passiva ECO160

Característiques

Superfície de l’habitatge: 126 m2
Número d’habitacions : 4 habitacions
Preu: a partir de 1100€/m2

El model ECO160 és una casa passiva de forma cúbica de 4 habitacions en dues plantes, adaptada a una parcel·la amb desnivell.

El model de casa passiva ECO160 està dissenyat en un estil modern en dues plantes, amb una zona de dia i una habitació comodí i una zona de nit, distribuïdes en tres dormitoris i dos banys, un d’ells tipus suite. Distribució ideal per a una parcel·la tipus rectangular amb desnivell per a una parcel·la a partir dels 450m2.

Superfícies
Superfícies
Superfícies interiors
Superfície construïda: 126,00 Cuina-sala-menjador: 38,95
Rebedor: 4,46
Estudi: 10,40
Bany: 4,70
Habitació 1: 8,12
Habitació 2: 9,15
Habitació 3: 9,17
Bany: 3,63
Habitació suite: 16,16
Bany suite: 4,96

 

Plànols

Memòria de qualitats
Envolupant tèrmica: estructura, tancaments, forjats i coberta

Sistema estructural intel·ligent amb envolupant tèrmica EcoHouses SP-1, amb una transmitància tèrmica de 0.24 W/m2ºK.,  gruix exterior de 28 cm i parets interiors de 10/15 cm. Protecció al foc PF-30.

Acabat coberta inclinada amb teules i façana exterior tipus doble pell amb revestiments d’arrebossat estructurat en color. Aïllament acústic en façanes i parets interiors distribució habitatge. Tancaments exteriors en fusta laminada de doble junta i càmera d’aire. Porta d’entrada de fusta amb tancament de seguretat.

Interiors

Revestiments interiors amb placa de guix laminat acabat amb pintura tipus ecològic. Paviment de l’habitatge i revestiment de les parets dels banys amb gres. Portes de pas de fusta normalitzada tipus bloc.

Instal·lacions

Xarxa interior de sanejament, aigua sanitària i ACS, sanitaris de porcellana blanca i aixetes tipus monocomandament.  Xarxa d’instal·lacions segons normativa de telecomunicacions i elèctrica. Sistema de renovació i ventilació d’aire en doble fluxe.

L’oferta no inclou:

  • Cimentació de l’habitatge i sostre sanitari amb un valor estimatiu de 12.000 € (valor variable segons la tipologia del sòl i la topografia de la parcel·la). És possible la realització de garatge en planta soterrada amb accés directe a l’habitatge.
  • Sistema de calefacció (a dimensionar segons la situació geogràfica de l’habitatge).
  • El mobiliari de cuina, exteriors, accessos, piscina i conexions de infraestructures exteriors.
  • Projectes tècnics ni llicències.

La previsió del temps necessari per a l’execució de l’obra és de 6 mesos

* El preu no inclou IVA ( 10%).

L’empresa es reserva el dret a canviar qualsevol element d’acabat i substituir-ho per un altre d’igual qualitat. Així mateix, es reserva el dret a fer els canvis o modificacions oportunes per motius tècnics o administratius.

 

Renders

Contacto
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]