INTRO-MODELO-180BModel Casa Passiva ECO180B

Característiques

Superfície de l`habitage: 174 m2
Número de habitacions : 4 habitacions
Preu: a partir de 1100€/m2

El model Eco180B de’EcoHouses una casa passsiva tradicional de 4 habitacions amb una gran terrassa.

El model de casa passiva Eco180B d’EcoHouses està dissenyat en un estil tradicional de 4 habitacions, la casa configurada en dues plantes, amb un gran porxo obert directament al jardí.

Distribució ideal per a una parcel·la de tipus rectangular amb desnivell i possible accés a dos carrers amb una superfície de parcel·la a partir dels 500m2.

Superfícies
Superfícies
Superfícies interiors Dimensions exteriors
Superfície construïda: 174,80m2 Sala-menjador: 37,50m2 Llargada: 10,30m
Superfície porxos: 25,10m2 Cuina: 13,00m2 Amplada: 7,50m
Bany 1: 4,40m2 Alçada: 6,00m
Habitació 1: 8,70m2
Habitació 2: 10,35m2
Habitació 3: 11,60m2
Habitació suite: 13,13m2
Bany suite: 4,60m2

 

Plànols

Memòria de qualitats
Envolupant tèrmica: estructura, tancaments, forjats i coberta

Sistema estructural intel·ligent amb envolupant tèrmica EcoHouses SP-1, amb una transmitància tèrmica de 0.24 W/m2ºK.,  gruix exterior de 28 cm i parets interiors de 10/15 cm. Protecció al foc PF-30.

Acabat coberta inclinada amb teules i façana exterior tipus doble pell amb revestiments d’arrebossat estructurat en color. Aïllament acústic en façanes i parets interiors distribució habitatge. Tancaments exteriors en fusta laminada de doble junta i càmera d’aire. Porta d’entrada de fusta amb tancament de seguretat.

Interiors

Revestiments interiors amb placa de guix laminat acabat amb pintura tipus ecològic. Paviment de l’habitatge i revestiment de les parets dels banys amb gres. Portes de pas de fusta normalitzada tipus bloc.

Instal·lacions

Xarxa interior de sanejament, aigua sanitària i ACS, sanitaris de porcellana blanca i aixetes tipus monocomandament.  Xarxa d’instal·lacions segons normativa de telecomunicacions i elèctrica. Sistema de renovació i ventilació d’aire en doble flux.

L’oferta no inclou:

  • Cimentació de l’habitatge i sostre sanitari amb un valor estimatiu de 16.000 € (valor variable segons la tipologia del sòl i la topografia de la parcel·la). És possible la realització de garatge en planta soterrada amb accés directe a l’habitatge.
  • Sistema de calefacció (a dimensionar segons la situació geogràfica de l’habitatge).
  • El mobiliari de cuina, exteriors, accessos, piscina i connexions de infraestructures exteriors.
  • Projectes tècnics ni llicències.

La previsió del temps necessari per a l’execució de l’obra és de 6 mesos

* El preu no inclou IVA ( 10%).

L’empresa es reserva el dret a canviar qualsevol element d’acabat i substituir-ho per un altre d’igual qualitat. Així mateix, es reserva el dret a fer els canvis o modificacions oportunes per motius tècnics o administratius.

 

Renders

Contacte

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.