Amb l’arribada de la calor estiuenca, un únic pensament ronda les nostres ments: refrescar-nos. Disposar d’una piscina a casa ens permet no només refrescar-nos amb una bona capbussada, sinó també relaxar-nos i ser més feliços. Com ja tots sabeu, en EcoHouses Construccions estem enamorats de la fusta, de manera que avui hem decidit parlar-vos de les piscines de fusta.

Les piscines de fusta han passat avui a ser una opció nova i pràctica: són boniques, ofereixen calidesa i harmonia al nostre habitatge, s’instal·len fàcilment -el que evita les enormes despeses que suposa la construcció d’una piscina de formigó o acer- i el més nou: algunes d’elles són desmuntables! Al mercat hi ha molts tipus de piscines de fusta gràcies a l’àmplia varietat de models, mides, formes, acabats i colors. Es col·loquen enterrades, semienterrades o elevades (sobre sòl), ja que la seva instal·lació s’adapta a qualsevol necessitat i a cada entorn, sense requerir una anàlisi prèvia del sòl.

Des EcoHouses Construccions recomanem que seleccioni la millor ubicació possible; un terreny especialment ferma, resistent i perfectament pla: un espai assolellat i sense vent que li permeti gaudir amb tranquil·litat de les bones temperatures i si pot ser, allunyat dels arbres (com en qualsevol piscina convencional) per no tenir problemes amb les arrels que busquin humitat ni problemes de neteja.

Com bé indica el seu nom, les piscines de fusta es basen en una estructura de fusta. La fusta és un material natural, viu, sostenible i ecològic que destaca per la seva resistència i durabilitat. Per crear aquesta estructura, és important comptar amb una fusta de qualitat, ja que d’ella dependrà la vida útil de la seva estructura. La fusta utilitzada per EcoHouses Construccions per a la fabricació de piscines de fusta és de qualitat superior i se li ha donat un tractament de protecció contra els factors de biodegradació i un tractament químic que assegura la durabilitat de la piscina (no oblidem que la piscina haurà de suportar les inclemències del temps, com ara el fred, el sol, les pluges i, també haurà de ser resistent a tot tipus d’insectes i fongs que puguin danyar-la), però sense perdre de vista l’eliminació de qualsevol element perjudicial per a la salut de les persones que es banyen en ella.

És molt important que a l’hora d’adquirir una piscina de fusta s’acudeixi a fabricants de confiança, amb una llarga trajectòria, assegurant-se que el producte és de fusta massissa i no una basta imitació, ja que hi ha empreses que solen oferir piscines construïdes d’un material símil fusta que lluny de resistir el pas del temps ens aporta després innombrables complicacions. Un altre dels avantatges de les piscines de fusta és la seva fàcil instal·lació. Una piscina de fusta es munta generalment entre 2 i 3 dies. No requereixen permisos d’instal·lació ni és necessari realitzar cap tipus d’obra o excavació. Les piscines de fusta desmuntables a més, s’armen i es desarmen amb total comoditat i facilitat, de manera que poden ser traslladades d’un costat a un altre sense inconvenients i més, poden ser guardades durant els períodes hivernals o de baixes temperatures, no aptes per nedar en elles. Pel que fa a la conservació de les piscines desmuntables de fusta, tingui sempre en compte les cures que li indica el fabricant, sobretot pel que fa al tractament de la fusta que posseeix. Si està pensant en instal·lar en el seu habitatge una piscina de fusta, contacti amb nosaltres fent clic aquí.