Piscines

Les piscines de les cases que construïm estan dissenyades amb sistemes de depuració tipo Neolisys que, units als tractaments d’electròlisi salina combinades amb UV, permeten obtenir la màxima qualitat d’aigua, amb una concentració salina per sota dels 2gr/l, fet que ens permet que aquesta aigua pugui ser reutilitzada pel reg de jardins.

piscina-jardines

Jardins de baix rendiment

jardines-sin-mantenimiento-3Quan parlem de jardins de baix manteniment ens referim a una tècnica d’enjardinament que té com a objectiu reduir la feina necessària pel seu manteniment.

En el cas dels habitatges, el jardí de baix manteniment és un recurs paisatgístic de gran interès ja que, majoritàriament, el propietari de la casa no disposa d’excessiu temps per tenir cura del jardí i en molts casos no desitja un jardiner o una empresa de jardineria que li faci el manteniment del jardí setmanalment.

Amb un disseny estudiat i mesurat s’aconsegueixen espais de gran interès paisatgístic i molt pràctics, que requereixen un manteniment mínim.

Aquesta tipologia de jardí és a més un jardí que optimitza i redueix al màxim l’ús de l’aigua, utilitza les plantes que es millor que s’adaptin a cada terreny i climatologia, per a que aquestes estiguin sempre sanes i vigoroses i aprofita recursos constructius per dotar al jardí d’espais d’oci que són útils durant tot l’any.